Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Wouter de Jong Voedingsexpert bij “Mijn Lichaam, Mijn Zorg” op SBS6

Wouter de Jong Voedingsexpert bij “Mijn Lichaam, Mijn Zorg” op SBS6

Video Wouter de Jong bij Mijn Lichaam, Mijn Zorg op SBS6

Wouter de Jong van SuperfoodMe was te gast in het programma “Mijn Lichaam, Mijn Zorg” op SBS6. Wouter de Jong verteld over gezonde voeding en hoe uw gezonde voeding moet toepassen in een dagelijks eetpatroon. Wouter de jong geeft als voedingsexpert  lezingen door het hele land op het gebied van o.a. gezonde voeding en superfood.

superfood kopen online

Comment Section

0 reacties op “Wouter de Jong Voedingsexpert bij “Mijn Lichaam, Mijn Zorg” op SBS6

Plaats een reactie


*