Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Superfood expert met de videocursus van SuperfoodMe

Superfood expert met de videocursus van SuperfoodMe

Er wordt in de diverse televisieprogramma’s en op het internet veel gezegd en geschreven over superfoods. Voor- en tegenstanders van het gebruik van superfoods wisselen elkaar af in de beschikbare “zendtijd” om hun mening aan de consument voor te dragen. Helaas worden er ook veel fabels over de superfoods verspreidt. Wat moet je nu wel geloven en wat niet? SuperfoodMe maakt in één klap een einde aan alle onduidelijkheid met een interessante videocursus. Wordt superfood expert met de videocursus van SuperfoodMe!

In deze videocursus maak je (nader) kennis met superfoods.

Al jouw vragen over superfoods komen in deze cursus aan bod:

  • Wat zijn superfoods?
  • Waarom zou ik het moeten gebruiken?
  • Welke superfood moet ik gebruiken?
  • Is het echt zo goed voor me als er geschreven wordt?
  • Hoe kan ik het gebruiken?
  • Hoeveel moet ik het gebruiken?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met superfoods én voor iedereen die nog meer mogelijkheden van superfoods wil ontdekken.

Gezonde voeding en de rol van superfoods

De exclusieve videocursus van 50 minuten wordt gepresenteerd door gezondheidsexpert Wouter de Jong die jou vertelt over gezonde voeding en de rol van superfoods daarin. Superfood expert

Wouter is onze superfood deskundige die jarenlang gestudeerd heeft op de werking van superfoods. Hij legt je al zijn bevindingen over superfoods uit en zorgt dat jij een superfood expert wordt!

Deze kennismaking met superfoods kan jouw leven veranderen. Wouter leert je welke superfoods je moet gebruiken om jouw gezondheid een positieve boost te geven, en daarnaast zal hij je laten zien hoe je superfoods kunt gebruiken in smakelijke recepten.

Jij kunt GRATIS in bezit komen van de cursus

Superfoodme biedt jou de cursus gratis aan, zonder verplichtingen. Naast de cursus krijg je een e-book met daarin alle feiten en fabels over superfoods. Dit is een zeer interessant naslagwerk en als je dit gelezen hebt zul je zeker anders denken over de onzin die er soms over superfoods wordt verspreidt. Jij weet dan inmiddels wel beter!

Als extra cadeautje biedt SuperfoodMe jouw een kortingscoupon aan van 15% voor je eerste bestelling. Mis deze kans niet en bestel de superfood videocursus zodat jij een superfood expert wordt!

Jij kan jouw inzicht in superfoods voorgoed veranderen en jouw gezondheid een positieve boost geven met dit SuperfoodMe pakket!

Bestel hier de gratis  videocursus van Superfoodme om direct te kunnen starten!

 

superfood kopen online

Comment Section

0 reacties op “Superfood expert met de videocursus van SuperfoodMe

Plaats een reactie


*