Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Spirulina

U bent op zoek naar kwalitatief biologische spirulina?

Spirulina biologisch SuperfoodMeSpirulina van SuperfoodMe is 100% raw en biologisch gecertificeerd door SKAL. De tabletten van SuperfoodMe zijn zeer krachtig voor direct resultaat! Wanneer u spirulina tabletten van SuperfoodMe besteld weet u zeker dat u de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs in huis haalt!

Spirulina = de natuurlijke multivitamine!

Spirulina is waarschijnlijk de nummer één superfood! Deze zout water alg is een van de rijkste vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Daarom wordt deze blauw-groene alg ook wel de multivitamine van de natuur genoemd.

Wilt u meer energie?

Mensen die spirulina gebruiken ervaren vaak een toename in energie. Daarbij is het belangrijk wel de aanbevolen hoeveelheid van 10 tabletjes per dag (zo’n 2,5 gram) te gebruiken, al kan deze hoeveelheid gerust verdubbeld of zelfs verviervoudigd worden! De dosering bepaald immers het effect. Spirulina van SuperfoodMe is geen supplement maar moet beschouwd worden als een volwaardig voedingsmiddel, een echte Superfood.

Spirulina is het geheim van vele (top)sporters!

Omdat spirulina maar liefst 60% eiwit bevat is het product erg populair onder (top)sporters. Evenals onder vegeratiërs en veganisten om de voeding te voorzien van extra eiwitten.
Spirulina is het meest krachtige, voedzame en geconcentreerde groene voedingsmiddel dat de mensheid kent.

Voedingsdeskundige Wouter de Jong over spirulina

 Voordelige spirulina van SuperfoodMe

biologisch keurmerk certificaat skal europeesSpirulina tabletten van SuperfoodMe zijn 100% biologisch, zeer krachtig en zorgen direct voor een direct merkbaar resultaat.
Door de grootverpakking van 2000 tabletten (500 gram) is de spirulina van SuperfoodMe zeer voordelig en kunt u er lang meer vooruit!

Spirulina van SuperfoodMe nu bestellen? Klik hier

[product id=”” sku=”8717953088789″]

 

Comment Section

0 reacties op “Spirulina

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: