Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Goji bessen eten doe je zo!

Goji bessen eten doe je zo!

Goji bessen etenGoji bessen zijn één van de meest bekende superfoods. Uiteraard zijn goji bessen ook te vinden in de webshop van SuperfoodMe.
Toch weten veel mensen niet hoe ze gojibessen moeten gebruiken. Herken je dit? Je wilt graag gezond eten maar je hebt moeite om dit toe te passen in je dagelijkse eetpatroon. Daar helpen wij je graag een handje bij!

Een ingewikkeld goji bessen recept is niet altijd nodig! Maar hoe kun je ze dan het beste gebruiken? Hier een paar voorbeelden:

 • Los eten als gezonde snack.
  De smaak is een beetje te vergelijken met die van rozijnen. Echter krijg je van deze rode powerbommetjes veel meer voedingsstoffen binnen!
 • Salade Topping
  Tot mijn grote vreugde zie ik dit in steeds meer restaurants voorbij komen, jij ook? Vergeet ook thuis geen goji bessen in je salade te verwerken. een super upgrade!
 • Thee
  Maak zelf Goji thee door de besjes te weken in kokend water. De gojibessen worden heel zacht en glijden zo naar binnen!
 • Smoothie
  Goji bessen smaken heerlijk in een smoothie met rood fruit. Ook rauwe cacao en goji bessen zijn een topcombinatie! Tip: door de besjes eerst een kwartiertje te weken blenden ze beter!
 • Combi ontbijt
  Combineer goji bessen met ontbijtgranen of met andere superfoods zoals hennep en chiazaad in bijvoorbeeld kwark of yoghurt.

Zo simpel kan het dus zijn. Heb je zelf ook nog tips voor het consumeren van gojibessen? Vul ons lijstje aan en laat het weten in een reactie hieronder.

Comment Section

0 reacties op “Goji bessen eten doe je zo!

Plaats een reactie


*