Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Superfood brownie

Superfood brownie

Superfood brownie

Recipe Type: snack
Cuisine: Cacaopoeder
Author: Wouter de Jong
Prep time:
Cook time:
Total time:
Ingredients
  • 250 gram rozijnen
  • 100 gram amandelmeel
  • 75 gram rauwe cacao
  • 100 gram geraspte courgette
  • 2 eieren
  • 200 gram kokosolie
  • snufje Keltisch zeezout
  • 1 theelepel wijnsteenpoeder.
Instructions
  1. Doe dit alles in de blender
  2. Schep het in een boterkoekvorm
  3. Bak op 175 graden in 30 à 40 minuten gaar.

Comment Section

6 reacties op “Superfood brownie


Door Sandra op 26 februari 2014

Vraagje, wat is het nut van het gebruik van Rauwe cacao als je het toch gaat verwarmen op 175 graden voor een brownie?
Dan is het toch geen raw food meer?


Door SuperfoodMe op 27 februari 2014

Beste Samdra.

Hier heb je gelijk in, het is dan geen raw food meer. Echter wordt er normaal gesproken “normale” chocolade gebruikt om een brownie te maken. In chocolade zitten helaas ook minder goede stoffen dan alleen cacao. Daarnaast zitten er in dit recept natuurlijk nog veel meer gezonde ingrediënten 🙂


Door cynthia op 26 februari 2014

Voor hoeveel personen is het recept?
Binnenkort eens uitproberen
Ben benieuwd


Door SuperfoodMe op 28 februari 2014

Beste Cynthia,

Het recept is in een boterkoekvorm. Je kunt de puntjes natuurlijk net zo groot snijden als je zelf wilt. Wij adviseren kleine puntjes te snijden (8-10 stuks) anders is het mischien te machtig… Succes!


Door Nassera op 1 maart 2014

moet ik echt rozijnen gebruiken? Waarvoor wordt het gebruik,om de brownie wat zoet te maken? Want als het alleen om de smaak gaat en niet de textuur van de brownie, wil ik liever dadels gebruiken..


Door Wouter de Jong op 4 juli 2015

De rozijnen worden inderdaad gebruikt om de brownie te zoeten. Dadels dienen zich hier ook goed voor en kun je ook goed gebruiken!

Plaats een reactie


*