Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Spieropbouw

spieropbouw

Spieropbouw stimuleren met superfood

Eiwitten zijn belangrijk voor de spieren en naast training is de inname van voldoende eiwitten essentieel. Eiwitten bestaan uit aminozuren, waarbij een aantal aminozuren niet goed tegen verhitting kunnen. Door verhitting gaat de biologische waarde van een eiwit omlaag. Veel eiwitsupplementen zijn geïsoleerd en bewerkt, maar gelukkig is er ook een selectie superfoods die ingezet kunnen worden.

Chlorella

Chlorella is een onverhitte eiwitbron. Chlorella bevat minimaal 55% eiwit en kan daarmee een waardevolle aanvulling zijn om spieren op te bouwen. Chlorella de rijkste bron van de nucleïnezuren, de bouwstenen voor DNA en RNA. Zo wordt het lichaam op natuurlijke wijze ondersteund bij de spieropbouw.

Spirulina

Spirulina is een rauwe bron van ruim 60% eiwit, en bevat alle essentiële aminozuren, waardoor het als volwaardige eiwitbron kan worden gezien.
Spierafbraak wordt gereduceerd / tegen gegaan door de aminozuren aanwezig in spirulina. Dit is met name interessant voor ouderen, aangezien spierverlies en de daarmee gepaard gaande vermindering van spierkracht bij hen veel voorkomt. De biologische waarde is hoog voor een plantaardige eiwitbron. Daarmee is spirulina een perfecte bron van eiwitten voor vegetariërs en veganisten.

Hennepzaad

De gepelde zaden zijn één van de meest rijke voedingsbronnen ter wereld als het gaat om volwaardige eiwitten uit plantaardige bron (hoofdzakelijk het eiwit Edestin). Daarnaast zijn hennepzaden rijk aan alfa, bèta en gamma globuline, welke ons immuunsysteem versterken en helpen oud en beschadigd weefsel te herstellen en nieuw weefsel aan te maken. Volwaardige eiwitten zijn noodzakelijk om spierkracht en uithoudingsvermogen van ons lichaam te garanderen.

Welke doelstelling wilt u met superfood bereiken?

afvallen

Afvallen

Meer energie

Meer energie

weerstand

Weerstand

ontgiften

Ontgiften

schoonheid beauty

Schoonheid

spieropbouw

Spieropbouw

hormonen

Hormonen

Spijsvertering

Spijsvertering

Comment Section

0 reacties op “Spieropbouw

Plaats een reactie


*