Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Schoonheid

schoonheid beauty

Schoonheid en superfood

Gezond, mooi en er aantrekkelijk uitzien willen we allemaal. Verouderingsprocessen waarbij rimpels en grijs haar ontstaan kunnen we niet tegengaan. Maar we kunnen het wel afremmen!
Met name de afgelopen jaren is veel bekend geworden over de rol die voeding en bepaalde voedingstoffen daar in spelen.

MSM poeder

MSM wordt ook wel eens het schoonheidsmineraal genoemd. MSM levert zwavel wat belangrijk is voor nagels, haren  en de huid.

Kokosolie

Op de huid aangebracht heeft kokosolie een hydraterend effect. De olie is perfect te gebruiken als niet toxische bodylotion.
Oil pulling met kokosolie is een goede ondersteuning van het tandvlees kan resulteren in witte tanden.

Chiazaad

Chiazaden zijn van nature rijk aan antioxidanten. Deze kunnen veroudering niet voorkomen, maar wel vertragen.
De gelatine / gel-achtige vloeistof die ontstaat zodra chiazaden in contact komen met water zorgen voor langdurige hydratatie. Een vochttekort is onder andere te zien aan een droge huid. De huid kan van binnenuit gehydrateerd worden, maar de chia-gel kan ook uitwendig aangebracht worden als masker.

Goji bessen

De mooie roodoranje kleur van goji bessen komt door de carotenoïden. Deze groep van kleurstoffen gaan onder meer in de huid zitten, hier worden ze opgeslagen. Zodoende ontstaat een mooie teint die als aantrekkelijk gezien wordt. Aantrekkelijker dan de zonnebank! Bovendien remmen carotenoïden de verbranding van de huid door zonlicht, en gaan daarmee huidveroudering tegen.

Spirulina

De rijkste bron van bètacaroteen zijn niet wortels, maar spirulina. Van bètacaroteen is bekend dat het de huid een bruine tint kan geven. Mensen die veel antioxidanten in hun voeding hebben, en als gevolg daarvan een frisse tint hebben, worden als aantrekkelijker gezien dan mensen met een getinte huid van de zon of zonnebank.

Het vetzuur gamma-linoleenzuur (GLA) is ondersteunt de huid. Weinig voedingsmiddelen bevatten GLA. Van de groene voeding bevat spirulina de hoogste concentratie.

Welke doelstelling wilt u met superfood bereiken?

afvallen

Afvallen

Meer energie

Meer energie

weerstand

Weerstand

ontgiften

Ontgiften

schoonheid beauty

Schoonheid

spieropbouw

Spieropbouw

hormonen

Hormonen

Spijsvertering

Spijsvertering

Comment Section

0 reacties op “Schoonheid

Plaats een reactie


*