Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Ontgiften

ontgiften

Ontgiften met superfoodontgiften darmen superfood detox

Bij een slechte leefstijl ontstaat vervuiling van het lichaam en kunnen er allerlei lichamelijke klachten ontstaan. Afvalstoffen hopen zich in de loop der tijd op. Daarom is het belangrijk regelmatig te detoxen, ofwel ontgiften. De darm speelt daarbij – naast de lever – een belangrijke rol.

Chlorella

De kracht van chlorofyl is al vele eeuwen bekend. Daarom zijn groene groenten ook zo gezond en eten dieren voornamelijk groen, zoals gras en bladeren. De rijkste en sterkste bron van chlorofyl (bladgroen) per gram in de natuur is chlorella.

Spirulina

Spirulina is sterk alkalisch en draagt bij aan de ontzuring van het lichaam zodat een gezonde zuur-base balans ontstaat.
In de spirulina alg zijn veel natuurlijke pigmenten aanwezig, zoals carotenoïden (oranje), xanthophyllen (geel), phycocyanine (blauw) en chlorofyl (groen). Deze antioxidanten beschermen de lichaamscellen tegen vrije radicalen die kunnen ontstaan bij het ontgiftingsproces.

MSM poeder

Zwavel (MSM) zorgt voor een snelle uitscheiding van afvalstoffen op en is hierdoor een subtiele, doch onmisbare factor tijdens het detoxen of ontgiften. Ook normaliseert MSM de pH-waarde (zuurtegraad) van het lichaam, zodat een gezonde zuur-base balans ontstaat.

Chiazaad

Bij het detoxen / ontgiftingsproces komen tal van afvalstoffen vrij. Deze moeten afgevoerd worden, met name via de darmen. Chiazaad bevat zowel oplosbare als onoplosbare vezels en verbetert zo de darmpassage. De onoplosbare vezels binden de afval- en gifstoffen en de onoplosbare vezels vergroten de natuurlijke darmtransit.

Welke doelstelling wilt u met superfood bereiken?

afvallen

Afvallen

Meer energie

Meer energie

weerstand

Weerstand

ontgiften

Ontgiften

schoonheid beauty

Schoonheid

spieropbouw

Spieropbouw

hormonen

Hormonen

Spijsvertering

Spijsvertering

Comment Section

0 reacties op “Ontgiften

Plaats een reactie


*