Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Meer energie

Meer energie

Meer energie door superfood

Een tekort aan energie is veelvoorkomend in deze drukke en vaak stressvolle maatschappij. Voldoende slaap, rust en ontspanning zijn belangrijk om “de batterij” op te laden. Gelukkig zijn er ook een aantal superfoods die een rol kunnen vervullen voor het verkrijgen van meer energie!

Cacao poeder

In cacao zit theobromine, een stof die gelijkend is aan cafeïne. Ook bevat cacao veel magnesium, een mineraal wat belangrijk is voor de productie van ATP (Adenosinetrifosfaat). ATP is de belangrijkste energieleverancier van het lichaam.

Spirulina

Na inname van een flinke dosis spirulina bemerken veel mensen een “energie rush”, soms zo sterk dat ze ’s avonds moeite hebben met inslapen.
Van alle superfoods is spirulina het rijkst aan mineralen. Van mineralen, met name magnesium, is bekend dat ze nodig zijn voor de aanmaak van ATP (Adenosinetrifosfaat). ATP is de belangrijkste energieleverancier van het lichaam.

Chlorella

Het aanmaken van nieuw DNA kost veel energie, vandaar dat tijdens perioden van herstel de energie niet erg hoog is. Chlorella de rijkste bron van de nucleïnezuren, de bouwstenen voor DNA en RNA. Zo wordt het lichaam ondersteund bij de natuurlijke energieproductie.

Welke doelstelling wilt u met superfood bereiken?

afvallen

Afvallen

Meer energie

Meer energie

weerstand

Weerstand

ontgiften

Ontgiften

schoonheid beauty

Schoonheid

spieropbouw

Spieropbouw

hormonen

Hormonen

Spijsvertering

Spijsvertering

Comment Section

0 reacties op “Meer energie

Plaats een reactie


*