Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

Afvallen

afvallen

Afvallen met superfood

Kunt u afvallen met superfood? Een gezond gewicht streeft iedereen na, waarbij vaak een “dieet” gevolgd wordt. Uiteindelijk komt iedereen er – vaak vanuit praktijkervaring – achter dat enkel een gezond voedingspatroon echt werkt. Daarbij wordt dan ook blijvend resultaat behaald. Groenten en fruit zijn erg belangrijk, maar ook enkele superfoods kunnen daarnaast ingezet worden.

Cacao poeder

Bittere producten remmen het hongergevoel en de eetlust. Pure rauwe cacao is bitter en geeft snel een gevoel van verzadiging.
Conventionele chocoladerepen bevatten veel calorieën en dragen daarmee niet bepaald bij aan gewichtsafname. Dit komt door de suiker, melk en andere toevoegingen die erin zitten. Pure rauwe cacao heeft echter een heel ander effect, en kan met recht een “weight loss”-product genoemd worden.

Chiazaad

Zodra chiazaad in contact komt met water of een andere vloeistof absorberen chiazaden 8 tot 12x hun gewicht aan water, waardoor een gelatine / gel-achtige vloeistof ontstaat. Deze gel geeft een verzadigd gevoel, waardoor het hongergevoel afneemt. Dat kan natuurlijk goed helpen bij het afvallen.

Kokosolie

Kokosolie is in staat om het energieverbruik van het lichaam te verhogen. Door de korteketen structuur (MCT) van de vetten uit kokosolie, wordt kokosolie direct in de bloedbaan opgenomen en gebruikt voor energie.
Daarnaast bevat kokosolie minder calorieën dan andere vetten of oliën.

Goji bessen

Goji bessen zijn het alternatief voor een ongezonde snack tussendoor! Neem in plaats hiervan een handje goji bessen. Ook zorgen goji bessen voor goede vulling in uw yoghurt, smoothie of havermout. Om een glas thee meer te laten “vullen” en op een natuurlijke manier te zoeten kunnen goji bessen toegevoegd worden.

Welke doelstelling wilt u met superfood bereiken?

afvallen

Afvallen

Meer energie

Meer energie

weerstand

Weerstand

ontgiften

Ontgiften

schoonheid beauty

Schoonheid

spieropbouw

Spieropbouw

hormonen

Hormonen

Spijsvertering

Spijsvertering

Comment Section

0 reacties op “Afvallen

Plaats een reactie


*