Download nu Gratis het Superfood Kennismakingspakket!
Gratis Ebook, videocursus en kortingscoupon voor onze webshop!

Page content

David Wolfe zorgt voor de “best day ever”

David Wolfe zorgt voor de “best day ever”

Zoals al meerdere keren op deze site is aangegeven, is David Wolfe een van de grote inspirators van SuperfoodMe. Wij hebben ons door zijn visie laten inspireren in de keuze van ons assortiment. Daarom is het tijd voor een kennismaking met deze “Indiana Jones” van de superfoods die ons heel duidelijk leert dat “je bent wat je eet”.

David “Avocado” Wolfe wordt door de gehele wereld als een absolute autoriteit gezien op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw foods en organische superfoods. Hij heeft een master degree in de voedingsleer en hij is de hele wereld overgetrokken op zoek naar de beste voedingsstoffen voor het menselijk lichaam.

David heeft al een kleine 25 jaar ervaring en kennis opgebouwd over de werking van het menselijk lichaam. Met name op het gebied van de beïnvloeding daarvan door onze moderne levensstijl. Met ons gejaagde bestaan, waarin we onevenwichtig leven en onszelf overbelasten (zonder dit voldoende te compenseren met rust, ontspanning en gezonde voeding) plegen we roofbouw op ons lichaam. Dit heeft gevolgen voor onze uitstraling, gezondheid en levensvreugde.

Hoe wij kunnen genieten van ons leven      
David Wolfe

David Wolfe heeft de passie om mensen te inspireren om “de beste dag van hun leven te hebben”. Met het delen van zijn visie, zijn kennis en zijn missie heeft hij een grote hoeveelheid mensen over de gehele wereld inzichten gegeven. Wat het betekent om te doen wat je zegt op weg naar steeds hogere niveaus van natuurlijke gezondheid en piekprestaties. De ondernemer laat ons zien dat we, ook in deze maatschappij, de baas kunnen zijn over onze eigen gezondheid en dat we door het nemen van weloverwogen beslissingen kunnen genieten van ons leven.

Hij heeft over de gehele wereld een groot aantal lezingen en seminars gegeven. Daarbij heeft hij onder andere op het podium gestaan met invloedrijke mensen als Anthony Robbins, Richard Branson en vele anderen. Daarnaast heeft hij een groot aantal inspirerende bestsellers geschreven zoals:

  • Eating for Beauty
  • The Sunfood Diet Success System
  • David Wolfe on Raw Foods
  • Superfoods: Superherbs
  • Superfoods: The Foods and Medicines of the Future
  • Longevity Now.

Hierin beschrijft hij overduidelijk dat gezondheid een echte rijkdom is wat we moeten koesteren.

david wolfe nederland wouter de jong superfoodDavid Wolfe, de inspirator van SuperfoodMe

Door middel van de lezingen, seminars en zijn boeken, probeert David Wolfe de mensen te inspireren. Hij probeert kennis over te brengen wat de mensen kunnen doen om zelf een positieve invloed te hebben op hun gezondheid in deze maatschappij. De visie van SuperfoodMe sluit hier volledig bij aan en het zal je dan ook niet verbazen dat wij zijn kennis als blauwdruk hebben gebruikt bij de invulling van ons assortiment.
Kijk voor meer inspiratie op de website van David Wolfe.

Comment Section

0 reacties op “David Wolfe zorgt voor de “best day ever”

Plaats een reactie


*